Kontakt/Contact

Penzion "Na Razpotju"
+386 (0)3 839 16 50
+386 (0)31 249 441
razpotje(at)siol.net

Pravljični gozd

Doživi pravljice, razgibaj čutila, spoznaj gozd...
VSTOPI

Logarska dolina

Igra narave je Logarsko dolino ustvarila globoko v osrčju Savinjskih Alp in jo obdala s preko 2000 metrov visokimi vršaci...
VSTOPI

Kulinarika za večje skupine

Naročanje večjih skupin

Za gurmansko razvajanje zaključenih družb in skupin pripravimo posebej dogovorjen meni s spremljajočimi vini. Lahko vključuje tudi obisk bližnjih turističnih znamenitosti.
Večje skupine gostimo ob predhodnem dogovoru.

So doživetja in so doživetja, ki jih nikoli in nikdar ne boste pozabili.
Poročni dan, rojstnodnevne zabave, obletnice, birmanske in krstne slovesnosti zaznamujejo človekovo življenje.
Da bodo to resnično nepozabna doživetja, prepustite organizacijo in izvedbo izkušeni ekipi penziona Na razpotju. Oglasite se in nam zaupajte svoje želje. Poskrbeli bomo, da boste pri nas doživeli popolne trenutke, ki se jih boste vedno radostno spominjali!

Z organizacijo dogodkov vam bomo v Penzionu Na razpotju pričarali nepozabne občutke. Presenetite svoje prijatelje, poslovne partnerje ali najbližje z odlično ponudbo po vaši želji. Razvajajte jih z lokalnimi, svežimi specialitetami in sodobno slovensko kuhinjo.

Vaša poroka bo pri nas za vselej zapisana v spomin. V penzionu "Na razpotju" poskrbimo za izvedbo uradnega dela in poročnega slavja, vam pa omogočimo, da se na ta posebni dan čim bolj sprostite in v njem uživate z vašimi najbližjimi.

V kolikor želite druge razveseliti s posebnimi kulinaričnimi užitki v neokrnjeni naravi, vam ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Dovolj je, da nam sporočite svoje želje in za vas bomo pripravili nepozabne okuse.

Penzion "Na razpotju"
Logarska dolina 14
3335 Solčava, Slovenija
03/ 839 16 50, 031 249 441
rezervacija

Foto galerija Na razpotju